ZANGLES

Zangles in Rotterdam

Docenten

Doelgroep

Kinderen, Jongeren en volwassenen

Lesvorm

Priveles, groepslessen

Locatie

Wijkgebouw ‘t Klooster Oude Noorden

Zangles in Rotterdam

Een instrument waarmee je bent geboren: je stem! Het maakt niet uit of je bent geboren met een dijk van een stem of het gewoon fijn vindt om mee te zingen met die hit van de radio, de stem is een spier en een spier is te trainen. Het ontwikkelen van jouw stem is een investering in jezelf, waar je ook profijt van zult hebben in het dagelijks leven. Het helpt bij het houden van presentaties en het maken van meer stemvolume, maar daarnaast is zingen ook ontzettend leuk!

Of je nu klassiek, pop of muziektheater wil zingen, een gezonde sterke vocale techniek is de basis voor alle zangstijlen. De zanger leert een volle ademstroom gebruiken en een rijke klank produceren met een minimum aan inspanning en een maximum aan comfort. Centraal tijdens de les staan het plezier en comfort in het zingen. Gewoon lekker zingen!

De beste resultaten worden bereikt bij het les nemen op regelmatige basis. Wekelijkse of twee-wekelijkse lessen zijn hiervoor gebruikelijk en aangewezen.

Je kan elke moment in het jaar instappen. Onze zangdocenten bieden zowel individuele lessen aan, als duolessen, vocalcoaching aan koren, samenzang voor kinderen, jongeren en volwassenen, workshops rond gezonde ademtechniek, uitspraak en presentatie.

TARIEVEN

Bij Stichting Muziekcentrum Rotterdam werken muziekdocenten die met hun eigen lespraktijk zijn aangesloten bij de Stichting.

Iedere docent heeft zijn eigen lespraktijk met daarbij behorende tarieven en voorwaarden. Hierdoor kunnen de tarieven voor muziekles per instrument verschillen.

Ter indicatie: voor een muziekles van 30 minuten is de richtlijn van de Kunstenbond €25,- per half uur. Bij Muziekcentrum Rotterdam betaal je voor 30 minuten minimaal €20,- en maximaal €30,-. Voor informatie over de tarieven, neem contact op via het onderstaande formulier.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor muziekles. Kijk hiervoor op de site van het Jeugdfonds.

Meld je hier aan voor zangles

Wil je muziek maken in Rotterdam?