PIANOLES

Pianoles in Rotterdam

Docent

Pianoles Rotterdam

Diana Selepanova

Doelgroep

Kinderen, Jongeren en volwassenen

Lesvorm

Priveles, groepsles

Lesdagen

Woensdag

Locatie

Huis van de Wijk Het Klooster Oude Noorden

Pianoles in Rotterdam

De piano is een uitstekend instrument om jezelf of je kind kennis te laten maken met muziek omdat de piano een overzichtelijk instrument is, hierdoor kan je als beginner de muziek gemakkelijker leren begrijpen en al snel mooie stukken spelen.

Alle leeftijden zijn welkom, van kinderen tot en met volwassenen. Het kan zijn dat je het pianospelen weer wilt oppakken of verder wilt verfijnen. Er wordt les gegeven aan beginners tot ver gevorderden.

Meld je aan voor een gratis proefles.

TARIEVEN

Bij Stichting Muziekcentrum Rotterdam werken muziekdocenten die met hun eigen lespraktijk zijn aangesloten bij de Stichting.

Iedere docent heeft zijn eigen lespraktijk met daarbij behorende tarieven en voorwaarden. Hierdoor kunnen de tarieven voor muziekles per instrument verschillen.

Ter indicatie: voor een muziekles van 30 minuten is de richtlijn van de Kunstenbond €25,- per half uur. Bij Muziekcentrum Rotterdam betaal je voor 30 minuten minimaal €20,- en maximaal €30,-. Voor informatie over de tarieven, neem contact op via het onderstaande formulier.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor muziekles. Kijk hiervoor op de site van het Jeugdfonds.

Meld je hier aan voor pianoles

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je muziek maken in Rotterdam?