GITAAR, MANDOLINE & UKULELE

Martine Sikkenk – gitaarles,  mandolineles & ukuleleles in Rotterdam

Op jonge leeftijd raakte ik verslingerd aan het vrolijke geluid van de mandoline. Op het conservatorium studeerde ik klassieke muziek met hoofdvak mandoline en bijvak gitaar. Ik gaf concerten van Lutjebroek tot Dedemsvaart en van Rome tot Tasjkent. Ook maakte ik een aantal Cd’s, waarvan 1 bekroond werd met een Edison. Ik geef met veel plezier les aan jongeren en volwassenen en nadat ik zelf kinderen kreeg ontdekte ik ook hoe leuk het is om muziek te maken met jonge kinderen. Met een kleine gitaar kan dit al vanaf 4/5 jaar, met mandoline kan je vanaf 7/8 jaar beginnen.

TARIEVEN

Bij Stichting Muziekcentrum Rotterdam werken muziekdocenten die met hun eigen lespraktijk zijn aangesloten bij de Stichting.

Iedere docent heeft zijn eigen lespraktijk met daarbij behorende tarieven en voorwaarden. Hierdoor kunnen de tarieven voor muziekles per instrument verschillen.

Ter indicatie: voor een muziekles van 30 minuten is de richtlijn van de Kunstenbond €25,- per half uur. Bij Muziekcentrum Rotterdam betaal je voor 30 minuten minimaal €20,- en maximaal €30,-. Voor informatie over de tarieven, neem contact op via het onderstaande formulier.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor muziekles. Kijk hiervoor op de site van het Jeugdfonds.

Stuur een bericht aan Martine Sikkenk

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je muziek maken in Rotterdam?