MANDOLINE LES

Mandolineles in Rotterdam

Docent

Martine Sikkenk mandolineles Rotterdam

Martine Sikkenk

Doelgroep

Kinderen, Jongeren en volwassenen

Lesvorm

Priveles, groepsles

Lesdagen & locatie

Woensdag: Huis van de wijk Zevenkamp, Ambachtsland 141

Donderdag: Huis van de wijk Zevenkamp, Ambachtsland 141

Vrijdag: Wijkgebouw Het Klooster Oude Noorden, Ruivenstraat 81

Mandoline les in Rotterdam

De mandoline is een prachtig instrument met een hele rijke geschiedenis. Het wordt in heel veel verschillende muziekstijlen gebruikt: Folk, klassieke muziek en de laatste tijd ook steeds meer in popmuziek. Als je dit bijzondere instrument wil leren bespelen ben je bij Martine aan het juiste adres. Door haar ervaring als docent, maar vooral ook als speler, kan zij je precies vertellen hoe je een mooie klank uit je instrument kunt halen en hoe je de techniek kunt ontwikkelen om jouw favoriete muziek te spelen.

Omdat samenspelen het allerleukste is, begeleidt Martine je al vanaf de eerste lessen op de gitaar of de mandoline. Er is geen maximum leeftijd: Je bent nooit te oud om mandoline te leren spelen! Als je nog geen instrument hebt, helpt Martine je graag bij het uitzoeken van een geschikte mandoline. Het is ook mogelijk om een lesmandoline te gebruiken die ter beschikking worden gesteld door het Rotterdams Mandoline- en Gitaar Orkest AEoline. Martine kan je alles vertellen over de voorwaarden.

TARIEVEN

Bij Stichting Muziekcentrum Rotterdam werken muziekdocenten die met hun eigen lespraktijk zijn aangesloten bij de Stichting.

Iedere docent heeft zijn eigen lespraktijk met daarbij behorende tarieven en voorwaarden. Hierdoor kunnen de tarieven voor muziekles per instrument verschillen.

Ter indicatie: voor een muziekles van 30 minuten is de richtlijn van de Kunstenbond €25,- per half uur. Bij Muziekcentrum Rotterdam betaal je voor 30 minuten minimaal €20,- en maximaal €30,-. Voor informatie over de tarieven, neem contact op via het onderstaande formulier.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor muziekles. Kijk hiervoor op de site van het Jeugdfonds.

Meld je hier aan voor mandolineles

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je muziek maken in Rotterdam?