ZANGLES

Zangles in Rotterdam van Roland Hangelbroek

Contact

Laura van der Voort – zangles in Rotterdam

Hallo, ik ben Laura van der Voort, zangdocent bij Muziekcentrum Rotterdam. Als je jouw unieke zang(rap)stem wilt ontwikkelen, een supergoede zelfverzekerde zanger(es) wilt worden en les wilt krijgen in je eigen muziekstijl (zie biografie), maar ook als je een ander doel hebt om aan je stem te werken, je bent van harte welkom om lessen te komen volgen.

Biografie

Ik ben een enthousiaste en ervaren zangdocent, zangeres en songwriter.

Aan het Rotterdams conservatorium studeerde ik zang lichte muziek. Al vroeg nadat ik zelf zanglessen nam, begon ik mijn eigen lespraktijk. Naast lessen in zangtechniek, geef ik lessen en workshops studiozang, freestylen, songwriting en stagepresence.

Als zangeres en zangdocent ben ik thuis in veel verschillende muziekstijlen en kan deze dan ook zangtechnisch ‘vertalen’ zoals, (new)soul, funk, r&b, reggae(ton)dancehall, zouk, hiphop/rap, latin, braziliaans, jazz, dance/house, rock,  folk, musical en Ned./Eng.stalige pop.

Ik gaf les aan de Havo voor muziek en dans, het Jeugdtheater Hofplein en werkte enige tijd op het Rotterdam conservatorium.

Ik werk in mijn lespraktijk zowel met starters als met professionals en ben gekwalificeerd om te werken met zangers die al een zangopleiding gedaan hebben (post mbo/hbo).

Momenteel werk ik aan mijn nieuwe urban album onder mijn artiesten naam Laura D.Rhyme. De soul/R&B, zouk en reggaeton songs op dit album zijn door mij geschreven en de beats door mij geproduceerd. Daarnaast geef ik concerten met mijn band.

Meld je hier aan voor zangles!

TARIEVEN

Bij Stichting Muziekcentrum Rotterdam werken muziekdocenten die met hun eigen lespraktijk zijn aangesloten bij de Stichting.

Iedere docent heeft zijn eigen lespraktijk met daarbij behorende tarieven en voorwaarden. Hierdoor kunnen de tarieven voor muziekles per instrument verschillen.

Ter indicatie: voor een muziekles van 30 minuten is de richtlijn van de Kunstenbond €25,- per half uur. Bij Muziekcentrum Rotterdam betaal je voor 30 minuten minimaal €20,- en maximaal €30,-. Voor informatie over de tarieven, neem contact op via het onderstaande formulier.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor muziekles. Kijk hiervoor op de site van het Jeugdfonds.

Meld je hier aan voor zangles of stuur een bericht aan Laura van der Voort

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je muziek maken in Rotterdam?

Kies je muziekles