DRUMLES

Julius Schulz – drumles in Rotterdam

Julius Schulz is als pop- en jazzdrummer afgestudeerd aan het Rotterdams conservatorium (Codarts). Na 15 jaar drumles te hebben gegeven op verschillende muziekscholen is hij begin 2013 zijn eigen drumschool begonnen. De laatste 6 jaar heeft hij o.a. als drumleraar voor de SKVR gewerkt en daar heeft hij veel ervaring op gedaan met het geven van drumles aan alle leerlingen van alle niveaus en leeftijden.

Julius heeft zelf les gehad van bekende drumleraren zoals o.a. Hans van Oosterhout, Fred Krens, Peter Ypma, Lucas van Merwijk en John Engels. Hij heeft de solist award gewonnen op de Veluwe Big Band Festival 2007 en op de 2008 en 2009 Nationaal Big Band Competition “Jazzmeer” te Hoofddorp. Ook speelde hij met verschillende groepen op vele plaatsen: New York, The Hague Jazz Festival en Jazz Festival Cannes (Frankrijk) in 2009 en in Japan in 2003, 2006, 2008, 2009, 2010 en 2013.

Als een bigband drummer speelde hij 3 keer de laatste ronde in de International Big Band Concours Jazzmeer in 2010 (winnaar), 2012 en 2013 (tweede) en met de Windmill Bigband heeft hij vele beroemde zangers en instrumentalisten (o.a.Rik Mol, Tom Beek, Xandra Willis, Laura Fygi) in de beroemde jazzclub Dizzy in Rotterdam begeleid.

TARIEVEN

Bij Stichting Muziekcentrum Rotterdam werken muziekdocenten die met hun eigen lespraktijk zijn aangesloten bij de Stichting.

Iedere docent heeft zijn eigen lespraktijk met daarbij behorende tarieven en voorwaarden. Hierdoor kunnen de tarieven voor muziekles per instrument verschillen.

Ter indicatie: voor een muziekles van 30 minuten is de richtlijn van de Kunstenbond €25,- per half uur. Bij Muziekcentrum Rotterdam betaal je voor 30 minuten minimaal €20,- en maximaal €30,-. Voor informatie over de tarieven, neem contact op via het onderstaande formulier.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor muziekles. Kijk hiervoor op de site van het Jeugdfonds.

Meld je hier aan voor drumles of stuur een bericht aan Julius Schulz

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je muziek maken in Rotterdam?