HARPLES

Jamilia Baars – harples in Rotterdam

Mijn naam is Jamilia Baars. Ik kreeg mijn eerste harples tien jaar geleden van Liesbeth Vreeburg. Al snel wist ik dat ik naar het conservatorium wilde. Vanaf mijn zestiende begon ik dan ook in orkesten te spelen en had ik solo-optredens. In september 2020 ben ik begonnen aan mijn opleiding ‘Klassieke Muziek – Harp’ aan Codarts Hogeschool voor de Kunsten. Hier krijg ik les van onder andere harpisten Gwyneth Wentink en Lenie de Meij.

Meld je hier aan voor harples!

TARIEVEN

Bij Stichting Muziekcentrum Rotterdam werken muziekdocenten die met hun eigen lespraktijk zijn aangesloten bij de Stichting.

Iedere docent heeft zijn eigen lespraktijk met daarbij behorende tarieven en voorwaarden. Hierdoor kunnen de tarieven voor muziekles per instrument verschillen.

Ter indicatie: voor een muziekles van 30 minuten is de richtlijn van de Kunstenbond €25,- per half uur. Bij Muziekcentrum Rotterdam betaal je voor 30 minuten minimaal €20,- en maximaal €30,-. Voor informatie over de tarieven, neem contact op via het onderstaande formulier.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor muziekles. Kijk hiervoor op de site van het Jeugdfonds.

Meld je hier aan voor harples of stuur een bericht aan Jamilia Baars

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je muziek maken in Rotterdam?

Kies je muziekles