CELLOLES

Iván Nogueira – celloles in Rotterdam

Ivan Nogueira is geboren in Vigo (Galicia, Spanje). Muziek boeide hem al vroeg in zijn jeugd en op de leeftijd van 8 jaar kreeg hij al lessen van het conservatorium in zijn geboorte stad bij hoofdvak cello leraar Isabel Figueroa. Bij het behalen van zijn graad won hij de “End of Degree Prize”. Hij werd toen toegelaten tot CSMA, (Zaragoza Conservatorium, Spanje) waar hij zijn opleiding bij Mayte García en Fernando Arias vervolgde.

Iván is ook een ervaren kamer muziek en orkest cellist. Hij speelde met Orquestra Vigo 430, Camerata Rotterdam en Galicia Jeugd Orkest. He is ook geinteresseerd in hedendaagse muziek en heeft gelegenheid gehad met Nacho de Paz in Academia Para la Nueva Música te werken, wat een onderdeel is van CSMA, en met het Akom Ensemble. Daar voerde hij voor de 20ste en 21ste eeuw belangrijke muziek uit, werkend met een nieuwe generatie componisten.
In 2011 werd hij lid van Orquesta Típica Central, een tango ensemble, dat in belangrijke venues zoals Sala Mozart (Zaragoza) met groot success uitvoert. Iván is ook betrokken bij verschillende projecten met het theater ensemble “Teatro Che y Moche”, en heeft uitgevoerd in de show “Metrópolis”, en in het Orquesta de las Esquinas. In 2015 behaalde hij zijn Master diploma Klassieke Muziek aan de Codarts Hogeschool voor de Kunsten (Rotterdam). Momenteel maakt hij deel uit van het Dot Quartet en het Breton trio, en is naast cellodocent freelance musicus.

Meld je hier aan voor celloles!

TARIEVEN

Bij Stichting Muziekcentrum Rotterdam werken muziekdocenten die met hun eigen lespraktijk zijn aangesloten bij de Stichting.

Iedere docent heeft zijn eigen lespraktijk met daarbij behorende tarieven en voorwaarden. Hierdoor kunnen de tarieven voor muziekles per instrument verschillen.

Ter indicatie: voor een muziekles van 30 minuten is de richtlijn van de Kunstenbond €25,- per half uur. Bij Muziekcentrum Rotterdam betaal je voor 30 minuten minimaal €20,- en maximaal €30,-. Voor informatie over de tarieven, neem contact op via het onderstaande formulier.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor muziekles. Kijk hiervoor op de site van het Jeugdfonds.

Meld je hier aan voor celloles of stuur een bericht aan Iván Nogueira

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je muziek maken in Rotterdam?

Kies je muziekles