DWARSFLUITLES

Irene Gabarrón – dwarsfluitles in Rotterdam

Enthousiaste lerares met een ruime ervaring, Irene Gabarrón combineert haar uitvoerende carrière in verschillende muzikale projecten met een intens educatief werk. In haar lessen brengt zij de vrijheid van de volks- en populaire muziek over, maar ook een meer gedetailleerd werk eigen aan het klassieke karakter. Zij moedigt haar studenten aan om te zoeken naar de ontwikkeling van de autonomie door middel van een vreugdevol proces, dat hen in staat stelt een verfijnde kwaliteit van interpretatie te ontwikkelen.

TARIEVEN

Bij Stichting Muziekcentrum Rotterdam werken muziekdocenten die met hun eigen lespraktijk zijn aangesloten bij de Stichting.

Iedere docent heeft zijn eigen lespraktijk met daarbij behorende tarieven en voorwaarden. Hierdoor kunnen de tarieven voor muziekles per instrument verschillen.

Ter indicatie: voor een muziekles van 30 minuten is de richtlijn van de Kunstenbond €25,- per half uur. Bij Muziekcentrum Rotterdam betaal je voor 30 minuten minimaal €20,- en maximaal €30,-. Voor informatie over de tarieven, neem contact op via het onderstaande formulier.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor muziekles. Kijk hiervoor op de site van het Jeugdfonds.

Meld je hier aan voor dwarsfluitles of stuur een bericht aan Irene Gabarrón

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je muziek maken in Rotterdam?