HARPLES

Drumles in Rotterdam

Docent

Julius Schulz drumles Rotterdam

Jamilia Baars

Doelgroep

Kinderen, Jongeren en volwassenen

Lesvorm

Priveles, groepsles

Lesdagen

Vrijdag

Locatie

Wijkgebouw ‘t Klooster Oude Noorden

Harples in Rotterdam

De harp is een mooi en uniek instrument. De eerste harpen werden gemaakt rond 3500 v.Chr. Je kan daarom wel zeggen dat de harp één van de eerste instrumenten is die de mensheid heeft gezien. Sinds die tijd is het instrument wel erg veranderd en zijn er ook veel verschillende soorten uit voorgekomen. Met als belangrijkste de Keltische harp, de pedaalharp en de elektrische harp. Tijdens de lessen leer jij spelen op een Keltische harp. Deze harp staat op de muziekschool, dus jij hoeft alleen je muziek mee te nemen!
De harp is voor iedereen, jong of oud. Je kan elk moment in het jaar beginnen.
Ik zou je graag willen ontmoeten bij de proefles!
Meld je hier aan voor harples!

TARIEVEN

Bij Stichting Muziekcentrum Rotterdam werken muziekdocenten die met hun eigen lespraktijk zijn aangesloten bij de Stichting.

Iedere docent heeft zijn eigen lespraktijk met daarbij behorende tarieven en voorwaarden. Hierdoor kunnen de tarieven voor muziekles per instrument verschillen.

Ter indicatie: voor een muziekles van 30 minuten is de richtlijn van de Kunstenbond €25,- per half uur. Bij Muziekcentrum Rotterdam betaal je voor 30 minuten minimaal €20,- en maximaal €30,-. Voor informatie over de tarieven, neem contact op via het onderstaande formulier.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor muziekles. Kijk hiervoor op de site van het Jeugdfonds.

Meld je hier aan voor harples

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je muziek maken in Rotterdam?

Kies je muziekles