GITAARLES

Gitaarles in Rotterdam

Docenten

Santiago Lascurain gitaarles Rotterdam

Santiago Lascurain

Martine Sikkenk gitaarles Rotterdam

Martine Sikkenk

Doelgroep

Kinderen, Jongeren en volwassenen

Lesvorm

Priveles, groepslessen

Lesdagen van Santiago:

Donderdag in Het Klooster Oude Noorden

Lesdagen van Martine:

Woensdag: Huis van de wijk Zevenkamp, Ambachtsland 141

Donderdag: Huis van de wijk Zevenkamp, Ambachtsland 141

Vrijdag: Het Klooster Oude Noorden, Ruivenstraat 81

Gitaarles in Rotterdam

H. Berlioz noemde de gitaar een klein orkest. En dat is eigenlijk ook precies wat het is, want er kunnen veel verschillende stemmen tegelijkertijd gespeeld worden, met voor iedere stem zijn eigen klankkleur. Iedere positie en aanslag op de gitaar heeft weer zijn eigen karakter.

De gitaar is het meest veelzijdige instrument dat je kunt leren, of je nu klassiek, tango of rock wilt leren, in een band, als solist op het podium of gewoon bij het haardvuur wat liedjes zingen, het kan allemaal op de gitaar. Neem les en ervaar wat er allemaal mogelijk is!

TARIEVEN

Bij Stichting Muziekcentrum Rotterdam werken muziekdocenten die met hun eigen lespraktijk zijn aangesloten bij de Stichting.

Iedere docent heeft zijn eigen lespraktijk met daarbij behorende tarieven en voorwaarden. Hierdoor kunnen de tarieven voor muziekles per instrument verschillen.

Ter indicatie: voor een muziekles van 30 minuten is de richtlijn van de Kunstenbond €25,- per half uur. Bij Muziekcentrum Rotterdam betaal je voor 30 minuten minimaal €20,- en maximaal €30,-. Voor informatie over de tarieven, neem contact op via het onderstaande formulier.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor muziekles. Kijk hiervoor op de site van het Jeugdfonds.

Meld je hier aan voor gitaarles op woensdag bij Santiago

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meld je hier aan voor gitaarles op vrijdag bij Martine

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je muziek maken in Rotterdam?