DWARSFLUITLES

Famke van Daalen – dwarsfluitles in Rotterdam

Mijn naam is Famke van Daalen. Als 8-jarig meisje begon ik met dwarsfluitspelen. Geïnspireerd door mijn docenten Marjolein Kempen en Arno Krijger besloot ik jazz te gaan studeren aan het conservatorium van Rotterdam. Met veel plezier volgde ik daar mijn opleiding en kreeg ik les van onder andere Bart Platteau, Simon Rigter, Jo Haegen en Friederike Darius. Al op het conservatorium ontdekte ik dat lesgeven ook een van mijn passies is en haalde ik naast mijn Bachelor of Music ook mijn lesgeefbevoegdheid..

Na mijn afstuderen ben ik me gaan verdiepen in muziekeducatie en begon ik mijn eigen lespraktijk. Ook heb ik muziekworkshops gegeven in (speciaal)onderwijs o.a. namens Stichting Papageno. Natuurlijk sta ik ook nog op het podium met verschillende (jazz)bands en ensembles. Op dit moment speel ik nog regelmatig met Não Me Toques, een muziekgroep die Braziliaans- en Balkanmuziek.

Sinds 2015 heb ik mijn bachelor of Education (Leraar Basisonderwijs, Vrijeschool Pabo) behaald, een aanvulling op mijn muziekwerkzaamheden.
Bij het geven van mijn dwarsfluitlessen vind ik het belangrijk dat kinderen en volwassenen plezier beleven aan het dwarsfluiten en zich van daaruit ontwikkelen: Ik prikkel de leerling graag op verschillende muzikale vlakken zodat de leerling op een speelse manier kan groeien. Of iemand nu jong, oud, beginner of gevorderd is, het is een uitdaging om voor ieder individu een juiste aanpak te vinden. Klassiek, jazz, pop, balkan: iedere stijl is mogelijk.

Meld je hier aan voor dwarsfluitles!

TARIEVEN

Bij Stichting Muziekcentrum Rotterdam werken muziekdocenten die met hun eigen lespraktijk zijn aangesloten bij de Stichting.

Iedere docent heeft zijn eigen lespraktijk met daarbij behorende tarieven en voorwaarden. Hierdoor kunnen de tarieven voor muziekles per instrument verschillen.

Ter indicatie: voor een muziekles van 30 minuten is de richtlijn van de Kunstenbond €25,- per half uur. Bij Muziekcentrum Rotterdam betaal je voor 30 minuten minimaal €20,- en maximaal €30,-. Voor informatie over de tarieven, neem contact op via het onderstaande formulier.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor muziekles. Kijk hiervoor op de site van het Jeugdfonds.

Meld je hier aan voor dwarsfluitles of stuur een bericht aan Famke van Daalen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je muziek maken in Rotterdam?

Kies je muziekles