DWARSFLUITLES

Dwarsfluitles in Rotterdam

Docent

Famke van Daalen dwarsfluitles Rotterdam

Famke van Daalen

Doelgroep

Kinderen, Jongeren en volwassenen

Lesvorm

Priveles

Lesdagen

Dinsdag

Locatie

Wijkgebouw ‘t Klooster Oude Noorden

Dwarsfluitles in Rotterdam

De laatste tijd is er veel aandacht voor instrumenten die vaak gebruikt worden in (pop)bands. Ook de dwarsfluit hoort daarbij! Behalve in klassieke muziek komt de fluit ook erg goed tot zijn recht in de populaire moderne muziekstijlen. De dwarsfluit heeft een uniek geluid en de warme, heldere klank past in veel genres. Voor Famke is het erg belangrijk dat haar leerlingen plezier beleven aan het maken van muziek en in het bijzonder in het fluiten. Daarbij is het belangrijk dat de leerling zich blijft ontwikkelen. Ze prikkelt de leerling graag op verschillende muzikale vlakken zodat de leerling op een speelse manier kan groeien. Jong, oud, beginner, gevorderd, het is een uitdaging om voor ieder individu een juiste aanpak te vinden. Klassiek, pop, jazz, latin, musical, balkan, iedere stijl is mogelijk. Muziekles op maat!

Meld je hier aan voor dwarsfluitles!

TARIEVEN

Bij Stichting Muziekcentrum Rotterdam werken muziekdocenten die met hun eigen lespraktijk zijn aangesloten bij de Stichting.

Iedere docent heeft zijn eigen lespraktijk met daarbij behorende tarieven en voorwaarden. Hierdoor kunnen de tarieven voor muziekles per instrument verschillen.

Ter indicatie: voor een muziekles van 30 minuten is de richtlijn van de Kunstenbond €25,- per half uur. Bij Muziekcentrum Rotterdam betaal je voor 30 minuten minimaal €20,- en maximaal €30,-. Voor informatie over de tarieven, neem contact op via het onderstaande formulier.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor muziekles. Kijk hiervoor op de site van het Jeugdfonds.

Meld je hier aan voor zangles

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je muziek maken in Rotterdam?

Kies je muziekles