CELLOLES

Celloles in Rotterdam

Docent

Katja Dirven celloles Rotterdam

Katja Dirven – Didychenko

Doelgroep

Kinderen, Jongeren en volwassenen

Lesvorm

Priveles, groepsles

Lesdagen

Op afspraak

Locatie

Wijkgebouw ‘t Klooster Oude Noorden

Celloles in Rotterdam

De cello is een van de mooiste instrumenten van de strijkersfamilie. Tussen de viool en de contrabas, wordt er gezegd dat het geluid van de cello het meeste lijkt op de mensenstem. Daarom kunnen wij zingen met de cello, maar ook genieten van hun diepe en krachtige geluid. Omdat het een veelzijdig instrument is, wordt het in veel verschillende stijlen gebruikt. Klassiek, rock, pop, tango of jazz… Alles kan!

Een volwassen maat cello is maar een beetje groter dan een gitaar, dus best makkelijk om ergens mee naartoe te nemen! En er zijn ook kleinere cellos voor kinderen, tot vier verschillende maten. En als je nog geen cello hebt… je kunt ook een cello huren. We geven je graag advies!

Bij onze cellodocent leer je hoe de cello wordt gespeeld, maar ook om op een andere manier naar muziek te luisteren. Muziek ontwikkelt onze geest en helpt ons om meer te genieten van het leven. Iván wil graag dat zijn leerlingen een leuke tijd hebben tijdens de les. Maar daarbij vindt hij het ook belangrijk dat de leerling een goede techniek en een mooie klank vanaf het begin bereikt, dan is de vooruitgang sneller en leuker!

TARIEVEN

Bij Stichting Muziekcentrum Rotterdam werken muziekdocenten die met hun eigen lespraktijk zijn aangesloten bij de Stichting.

Iedere docent heeft zijn eigen lespraktijk met daarbij behorende tarieven en voorwaarden. Hierdoor kunnen de tarieven voor muziekles per instrument verschillen.

Ter indicatie: voor een muziekles van 30 minuten is de richtlijn van de Kunstenbond €25,- per half uur. Bij Muziekcentrum Rotterdam betaal je voor 30 minuten minimaal €20,- en maximaal €30,-. Voor informatie over de tarieven, neem contact op via het onderstaande formulier.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor muziekles. Kijk hiervoor op de site van het Jeugdfonds.

Meld je hier aan voor celloles

Katja Dirven - Didychenko

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je muziek maken in Rotterdam?