MUZIEKLES

Caroline Kamp – muziekles in Rotterdam
contrabas, basgitaar, bandcoaching, theorie, solfège en ukulele

Mijn naam is Caroline Kamp. Ik maak muziek sinds ik 5 jaar oud ben. Altijd speelde ik veel verschillende soorten instrumenten en dat doe ik nog steeds.
Op het conservatorium van Rotterdam studeerde ik contrabas op de jazz afdeling. Sinds mijn studie geef ik veel les. Aan volwassenen, kinderen, groepen en privé. Ik ben ook actief als muzikant in verschillende bands.

Muziek maken is het leukste wat er is, daarom vind ik het heel belangrijk dat we lol maken in de les. Als je iets heel leuk vindt, is het namelijk veel makkelijker om het te leren! Ook vind ik samenspelen erg belangrijk, daarom is het fijn dat er bij Muziekcentrum Rotterdam zo veel andere instrumentlessen worden gegeven. Daar kun je qua samenspel alle kanten mee op.

Bij mij kun je terecht voor contrabas, basgitaar, bandcoaching, theorie, solfège en ukulele in bijna alle denkbare muziekstijlen.

Caroline neemt voorlopig geen nieuwe leerlingen aan

TARIEVEN

Bij Stichting Muziekcentrum Rotterdam werken muziekdocenten die met hun eigen lespraktijk zijn aangesloten bij de Stichting.

Iedere docent heeft zijn eigen lespraktijk met daarbij behorende tarieven en voorwaarden. Hierdoor kunnen de tarieven voor muziekles per instrument verschillen.

Ter indicatie: voor een muziekles van 30 minuten is de richtlijn van de Kunstenbond €25,- per half uur. Bij Muziekcentrum Rotterdam betaal je voor 30 minuten minimaal €20,- en maximaal €30,-. Voor informatie over de tarieven, neem contact op via het onderstaande formulier.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor muziekles. Kijk hiervoor op de site van het Jeugdfonds.

Meld je hier aan voor deze muziekles of stuur een bericht aan Caroline Kamp

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je muziek maken in Rotterdam?

Kies je muziekles