BASGITAAR LES

Basgitaar les in Rotterdam

Docent

Caroline Kamp basgitaarles Rotterdam

Caroline Kamp

Doelgroep

Kinderen, Jongeren en volwassenen

Lesvorm

Priveles

Lesdagen

Maandag

Locatie

Wijkgebouw ‘t Klooster Oude Noorden

Basgitaarles in Rotterdam

Hou je van lekkere grooves, vette lijntjes en dikke lage tonen? Dan moet je zeker basgitaar gaan spelen! Wat zo leuk is aan basgitaar spelen, is dat je heel belangrijk bent in de band, maar heel veel mensen weten dat niet. Een heerlijke rol vind ik zelf. Al zijn er natuurlijk altijd bassisten die wel op de voorgrond staan. Kijk bijvoorbeeld naar Bootsy Collins, Paul McCartney of Jacco Pastorius.

Via Muziekcentrum Rotterdam is het ook mogelijk om samen te spelen met andere muzikanten als bijvoorbeeld drummers, gitaristen en zangers. Dit is als je bas speelt erg fijn en belangrijk. Twee keer per jaar is er een voorspeelmiddag waar je alleen of samen met anderen kan laten horen waar je mee bezig bent in de lessen of met de band waar je in speelt.

Basgitaarles is altijd indivudueel. In de lessen behandelen we alles wat er komt kijken bij bas spelen en muziek maken. Ik vind het heel belangrijk dat je lol hebt in het spelen en zal daarom ook vaak vragen wat voor muziek je zelf leuk vind om te spelen.

Eventuele aanschaf of huur van een instrument en versterker kan via mij geregeld worden.

Meld je hier aan voor basgitaarles!

TARIEVEN

Bij Stichting Muziekcentrum Rotterdam werken muziekdocenten die met hun eigen lespraktijk zijn aangesloten bij de Stichting.

Iedere docent heeft zijn eigen lespraktijk met daarbij behorende tarieven en voorwaarden. Hierdoor kunnen de tarieven voor muziekles per instrument verschillen.

Ter indicatie: voor een muziekles van 30 minuten is de richtlijn van de Kunstenbond €25,- per half uur. Bij Muziekcentrum Rotterdam betaal je voor 30 minuten minimaal €20,- en maximaal €30,-. Voor informatie over de tarieven, neem contact op via het onderstaande formulier.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor muziekles. Kijk hiervoor op de site van het Jeugdfonds.

Meld je hier aan voor basgitaarles

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je muziek maken in Rotterdam?

Kies je muziekles