All for Joomla All for Webmasters

Nieuws

 Stadsmuzikanten 2016 was een groot succes! Wil je ook graag nagenieten van deze vrolijke, muzikale dag? Kijk dan hier naar de foto's!

In september 2017 start een cursus Koorzang voor Beginners. Deze cursus is voor “absolute beginners”, maar ook voor nieuwsgierigen, die al in een koor zingen en die hun kennis wat willen bijspijkeren.

In maart 2017 start een cursus Muziek Op Schoot! Deze cursus is voor allerkleinsten: muziek voor kindjes van 6 maanden tot 4 jaar met hun ouders, opa, oma, oppas.

 Op zondag 2 april 2017 vindt er in de Bergsingelkerk een uniek familieconcert plaats! Een bijzonder verhaal, vertelt door Bart van Gerwen, wordt muzikaal ondersteunt door leerlingen en docenten van Muziekcentrum Rotterdam en het Multicultikoor. 'Muziek houd je nooit voor jezelf!' Ook het publiek wordt betrokken bij deze voorstelling. Ben je nieuwsgierig geworden? Kom kijken en luisteren, iedereen is welkom! Na de voorstelling is er gelegenheid om verschillende muziekinstrumenten zelf uit te proberen en kennis te maken met de verschillende docenten. 

Wat: Familieconcert Twee violen & een trommel & een fluit & ...
'Muziek houd je nooit voor jezelf'
Wanneer: Zondag 2 april om 14:15u
Waar: Bergsingelkerk, Bergselaan 150, Rotterdam
Toegang: €2 voor kinderen en volwassenen vanaf 4 jaar

Verzekerd zijn van een plek?

 

 Op zondag 25 juni 2017 vindt in de foyer van Wijkgebouw 't Klooster het slotconcert plaats! Leerlingen en docenten van Muziekcentrum Rotterdam presenteren een concert vol Ierse muziek. Van Traditionals to Ed Sheeran met fluit, viool, mandoline, gitaar, cello, zang en drums. Kom je ook? Iedereen is welkom en de toegang is gratis! Na de voorstelling is er gelegenheid om verschillende muziekinstrumenten zelf uit te proberen en kennis te maken met de verschillende docenten. 

Wat: Slotconcert Thema: Ierse Muziek
Wanneer: Zondag 25 juni om 15.00u
Waar: Wijkgebouw 't Klooster, Ruivenstraat 81, Rotterdam
Toegang: gratis

 

Op zondag 17 september 2017 is het muziek proeven bij Muziekcentrum Rotterdam! Voor de kleintjes is er een muzikale voorstelling over een olifant en een krokodil die allebei heel hard op hun instrument willen spelen.Ook komt de MC Rotterdam Huisband spelen en kan je een eigen instrument bouwen onder begeleiding van Harm Goslink. Natuurlijk is er de Instrumentenproeverij waar je zelf mag spelen op je lievelingsinstrument. Het volledige programma wordt eind augustus bekend gemaakt.

Wanneer: Zondag 17 september tussen 11.00 uur en 14.00 uur 

Waar: Wijkgebouw 't Klooster, Ruivenstraat 81, Rotterdam

Toegang: gratis

Wil je muziek maken in Rotterdam?