All for Joomla All for Webmasters

Muzieklessen

Docenten
Olga de Rooij
Roland Hangelbroek

Doelgroep
Kinderen, Jongeren en volwassenen 

Lesvorm
Priveles, groepslessen

Lesdagen
Dinsdag (Roland)
Vrijdag (Olga)

Locatie
Wijkgebouw ‘t Klooster Oude Noorden

 

Zang

Een instrument waarmee je bent geboren: je stem! Het maakt niet uit of je bent geboren met een dijk van een stem of het gewoon fijn vindt om mee te zingen met die hit van de radio, de stem is een spier en een spier is te trainen. Het ontwikkelen van jouw stem is een investering in jezelf, waar je ook profijt van zult hebben in het dagelijks leven. Het helpt bij het houden van presentaties en het maken van meer stemvolume, maar daarnaast is zingen ook ontzettend leuk! 
Of je nu klassiek, pop of muziektheater wil zingen, een gezonde sterke vocale techniek is de basis voor alle zangstijlen. De zanger leert een volle ademstroom gebruiken en een rijke klank produceren met een minimum aan inspanning en een maximum aan comfort. Centraal tijdens de les staan het plezier en comfort in het zingen. Gewoon lekker zingen!
De beste resultaten worden bereikt bij het les nemen op regelmatige basis. Wekelijkse of twee-wekelijkse lessen zijn hiervoor gebruikelijk en aangewezen.
Je kan elke moment in het jaar instappen. Indien je niet structureel les wil hebben, kan je kiezen voor 'losse lessen' of een '10-lessenkaart'. Onze zangdocenten bieden zowel individuele lessen aan, als duolessen, vocalcoaching aan koren, samenzang voor kinderen, jongeren en volwassenen, workshops rond gezonde ademtechniek, uitspraak en presentatie.
Zangdocent Leon maakt gebruik van Complete Vocal Technique (CVT), dit is een systematisch benadering om alle geluiden in alle stijlen op een verantwoorde manier te maken. Roland heeft een achtergrond in klassieke zang, maar ook voor jazz en musical kan je goed bij hem terecht.

Wil je muziek maken in Rotterdam?