All for Joomla All for Webmasters

Muzieklessen

Docenten
Julius Schulz

Doelgroep
Kinderen, Jongeren en volwassenen

Lesvorm
Priveles, groepslessen

Lesdagen
Dinsdag
Woensdag
Donderdag

Locatie
Wijkgebouw ‘t Klooster Oude Noorden

 

Drums


Ontdek uw ritmische talent! Stel het niet langer uit en neem een gratis proef drumles! Ga nu aan de slag!

Voor de absolute beginner en alles wat daarna komt, heeft Julius een interessant en uitdagend drumlesplan. Met daarin aandacht voor hippe ritmes, spetterende fills, meespelen met songs, slagtechniek, noten lezen, en soleren. De drumles is op maat en aangepast aan het tempo en smaak van de leerling. Als de leerling een muzikale voorkeur heeft dan gebruikt Julius dat graag in de drumles. Hij vindt het leuk om met de leerling zelf muziek uit te zoeken om tijdens de les te gebruiken. Drummen op zich is leuk maar drummen met muziek is nog veel leuker! Er is internet dus online zijn alle songs beschikbaar en je kan daarnaast ook eventueel je eigen muziekcollectie aansluiten. 

Drumles voor kinderen.
Drumdocent Julius biedt voor jonge kinderen leuke drumlessen aan. 
De drumlessen zijn gericht op het ontwikkelen van de motoriek en de creatieviteit van het kind. En om de ritmes van bekende liedjes te leren en die mee te spelen.Ieder seizoen wordt er ook één of meerdere voorspeelavonden gehouden.

Drumles voor recreatieve drummers.
Julius heeft ook voor de volwassen drummer, die drummen meer als een aangename vrijtijdsbesteding ziet, een geschikte lesmethode. De nadruk ligt op ontspannen muziekmaken. We oefenen extra veel in de drumles en je leert de basisritmes toe te passen in je favoriete muziek. Daarbij leer je ook de opbouw van een liedje te ontdekken en wat de rol van een drummer daarin is.

Drummen voor gevorderden en fanatiekelingen.
In de drumles komen alle muziekstijlen aan bod en er wordt dieper ingegaan op een goede timing, lekkere groove, cöordinatie training, trommeltechniek en notenlezen (leadsheets, snaredrumstudies). Voorbereiding op het conservatorium toelatingsexamen is daarbij ook een mogelijkheid.

Wil je muziek maken in Rotterdam?