All for Joomla All for Webmasters

Muzieklessen

Docenten
Iván Nogueira

Doelgroep
Kinderen, Jongeren en volwassenen

Lesvorm
Priveles, groepslessen

Lesdagen
Woensdag

Locatie
Wijkgebouw ‘t Klooster Oude Noorden

 

Cello

De cello is een van de mooiste instrumenten van de strijkersfamilie. Tussen de viool en de contrabas, wordt er gezegd dat het geluid van de cello het meeste lijkt op de mensenstem. Daarom kunnen wij zingen met de cello, maar ook genieten van hun diepe en krachtige geluid. Omdat het een veelzijdig instrument is, wordt het in veel verschillende stijlen gebruikt. Klassiek, rock, pop, tango of jazz… Alles kan!
Een volwassen maat cello is maar een beetje groter dan een gitaar, dus best makkelijk om ergens mee naartoe te nemen! En er zijn ook kleinere cellos voor kinderen, tot vier verschillende maten. En als je nog geen cello hebt… het is goedkoper dan je denkt.
Bij onze cellodocent leer je hoe de cello wordt gespeeld, maar ook om op een andere manier naar muziek te luisteren. Muziek ontwikkelt onze geest en helpt ons om meer te genieten van het leven. Iván wil graag dat zijn leerlingen een leuke tijd hebben tijdens de les. Maar daarbij vindt hij het ook belangrijk dat de leerling een goede techniek en een mooie klank vanaf het begin bereikt, dan is de vooruitgang sneller en leuker!

Wil je muziek maken in Rotterdam?