All for Joomla All for Webmasters

Muzieklessen

Docenten
Caroline Kamp

Doelgroep
Kinderen, Jongeren en volwassenen

Lesvorm
Priveles

Lesdagen
Maandag

Locatie
Wijkgebouw ‘t Klooster Oude Noorden

 

Basgitaar

Hou je van lekkere grooves, vette lijntjes en dikke lage tonen? Dan moet je zeker basgitaar gaan spelen! Wat zo leuk is aan basgitaar spelen, is dat je heel belangrijk bent in de band, maar heel veel mensen weten dat niet. Een heerlijke rol vind ik zelf. Al zijn er natuurlijk altijd bassisten die wel op de voorgrond staan. Kijk bijvoorbeeld naar Bootsy Collins, Paul McCartney of Jacco Pastorius.

Via Muziekcentrum Rotterdam is het ook mogelijk om samen te spelen met andere muzikanten als bijvoorbeeld drummers, gitaristen en zangers. Dit is als je bas speelt erg fijn en belangrijk. Twee keer per jaar is er een voorspeelmiddag waar je alleen of samen met anderen kan laten horen waar je mee bezig bent in de lessen of met de band waar je in speelt.

Basgitaarles is altijd indivudueel. In de lessen behandelen we alles wat er komt kijken bij bas spelen en muziek maken. Ik vind het heel belangrijk dat je lol hebt in het spelen en zal daarom ook vaak vragen wat voor muziek je zelf leuk vind om te spelen.

Eventuele aanschaf of huur van een instrument en versterker kan via mij geregeld worden.

 

Wil je muziek maken in Rotterdam?