All for Joomla All for Webmasters

Cursussen


 "

Lesdata 2016 - 2017
Zaterdag 19 november 16:00 - 18:00

Volgende cursus nader te bepalen

Docent
Hélène Peters (illustrator) www.helene-illustraties.nl
Brigitte van der Vuurst (altviool) 
www.vioolschool-rotterdam.nl

Doelgroep
Volwassenen
Kinderen vanaf 12 jaar zijn ook welkom, in combinatie met een volwassenen

Kosten
€32,50 p.p (incl. materiaal en een zoete mini-high-tea met koffie en thee)

Locatie
Wijkgebouw ‘t Klooster Oude Noorden

 

Tekenen op muziekRustgevende tekenworkshop met inspirerende live muziek door Brigitte van Vuurst (altviool) en Hélène Peters (illustrator).
Om helemaal tot rust te komen! Onder begeleiding van de inspirerende klanken van de 1e solosuite van J.S. Bach op altviool door Brigitte van der Vuurst en de tekenuitleg van Hélène Peters ga je met fineliner aan de slag met patronen en structuren. Laat je meeslepen en inspireren door de muziek en creëer een prachtig kunstwerkje.

Tekenervaring is helemaal niet nodig, het is de bedoeling dat je je laat inspireren door de muziek. Ontspan en voel je goed. De combinatie muziek en tegelijkertijd creatief bezig zijn zorgt voor een extra concentratie waardoor je je helemaal in het hier en nu voelt. Even geen tijd voor zorgen maar heerlijk tot rust komen tijdens deze 2 uur durende workshop met live-muziek!
Halverwege pauzeren we even voor het uitwisselen van ervaringen, een kopje koffie of thee en een kleine zoete high-tea. 

Over Hélène Peters
Mijn passie is altijd schilderen en tekenen geweest. Anderen die technieken aanleren om die passie te delen is iets wat ik graag doe. Ik geef dan ook  verschillende cursussen. Om mijn stijl te verfijnen en een gegronde kennis op te doen, heb ik diverse cursussen gevolgd bij de Stichting Kunstzinnige Vorming Rotterdam. Daar leerde ik werken met verschillende materialen zoals houtskool, aquarel, acryl- en olieverf. Ook verschillende onderwerpen kwamen aan bod, van stillevens tot modelschilderen. Verder heb ik me ook verdiept in het maken van pentekeningen en het schilderen van fresco’s.

Mijn website:  www.helene-illustraties.nl

 

Wil je muziek maken in Rotterdam?